PANKY-98 kérdése:
Egy olyan nyomtatványt szeretnél, ami bizonyítja hogy az x tárgy az alulírott személy tulajdona. Letölthető doc, docx kiterjesztéssel?
Figyelt kérdés
A választ előre köszönöm !2014. máj. 2. 00:46
1/4 anonim válasza:
Milyen tárgyról van szó? Hogyan azonosítod a tárgyat amiről szó van? (pl. sorozatszám, alvázszám) Hogyan lesz ez az egyoldalú nyilatkozat mások előtt is elfogadott? Egy adásvételi szerződés vagy számla pont erre szolgál.
2/4 anonim válasza:
"Egy olyan nyomtatványt szeretnél,"
Én nem szeretnék.
3/4 anonim válasza:
szerződésre gondolsz?
eladó, vevő stb.?
ez így értelmezhetetlen
írj még valamit pontosan mit akarsz
4/4 anonim válasza:
Hát ennek semmi értelme... ilyen "nyomtatványt" sehol sem találsz. De nem is értem, mit akarsz.
Egy nyilatkozatot természetesen írhatsz bármikor, azt senki nem tiltja meg, de nem értem, mi a lényege a dolognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!