Terményes kérdése:
Mit jelent a "Mögöttes felelősség "Az alábbi esetben?
Figyelt kérdés
Ingatlanomat bérbe adtam. Közjegyző áltál kontrolált szerződést kötöttem a bérlővel. A szerződésben rögzítettük: a bérlő köt szerződést a közműszolgáltatóval – ezért nekem a szolgáltató nem ad felvilágosítást -
Ha a bérlő nem fizeti a számláit (víz, villany, gáz, kuka, csatorna) helyt kell állnom helyette?
#mögöttes #felelősség.
2014. ápr. 22. 23:03
1/1 MDaniel98 válasza:
Ha kikötöttétek, hogy ezeket a bérlő fizeti akkor behajthatod természetesen rajta, de mivel tiéd az ingatlan ezért fizetned kell, ha nem akarod, hogy lekapcsolják ezeket a szolgáltatásokat. A legtisztább az lenne ha ezután te fizetnéd ezeket, és kikötnétek, hogy a bérlő köteles ezt az összeget a rendelkezésre bocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!