Részegen szétvertünk ketten egy ilyen uniós támogatásos táblát, elkaptak, beismertük, gyorsított eljárás lesz, mire számíthatunk?
A táblát szerintem biztosan meg kell térítenetek, mivel ez a pályázatokban kötelező jellegű, és nem szolgál felmentéssel a teljes rongálás sem, azt pótolniuk kell a pályázat elnyerőinek (gondolom ezt nem saját zsebből akarják tenni), szóval nagyságtól függően, ha nagy jelző tábla: pár százezres költség is lehet, ha kis méretű: akkor pár tízezer.
Nekünk volt egy pályázatunk (éppen futó volt) ahol két nagy méretű jelző táblát tettek tönkre lakot területen belül, és a tetteseknek ezt kikellet fizetniük (kamera vette őket, meg polgárőrök észrevették), de nem tudom, hogy ezenfelül kaptak-e bármit, csak azt tudom, hogy kifizették az okozott kárt 2 héten belül, nekem meg csináltak egy 10 órás adminisztrációs munkát (lerendeztem a néhai nfü-vel a rongálást, ezer kérvény, majd újra gyártás, majd kihelyezés, meg telefon telefon hátán stb).
Nekünk ez a tábla volt, ő az A tipusú:
a költsége 20 ezerrel drágább volt per darab, és ebből volt kettő rongálás ( a keret az ép maradt mindkettőnél, csak a tábla lemez rész nem).
Itt megtalálod a különböző típusúakat, és az árait is:
Majd kérlek írd meg ide, hogy mi lett a vége az ügynek, kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!