Fel tettek rólam internetre egy meztelen képet, mit tehetek ez esetben?
magánemberként elveszel a jogi útvesztőkben, de feljelentést tegyél.
mentsd le az oldalt printscreen-nel, painbe, majd nyomtasd ki vagy tárold el.mert lehet az oldal mégis leszedi.
az emailt is mentsd el hogy írtál nekik.
ezzel menj be a rendőrségre, és tegyél feljelentést.március 1.jétől, kicsit komolyabban nézik ezt már.
de érdemes ügyvédhez menned, az egyből végigzongorázza hogy mi a helyzet.
gondolom nem sok embernek van rólad meztelen képe, így egyből meglesz kinél kell kezdeni majd a kutakodást.
3as
én nem akartam ezt írni, amit írtál, de ha már leírtad, csak én helyeselni tudok.
kérdező ha már nyílt titok, link nincs?
"mentsd le az oldalt printscreen-nel, painbe, majd nyomtasd ki vagy tárold el.mert lehet az oldal mégis leszedi.
az emailt is mentsd el hogy írtál nekik.
ezzel menj be a rendőrségre"
Persze, a saját kinyomatatott pucér képeivel szaladgáljon a rendőrségre, ügyvédekhez, és minden szembejövőnek adjon lehetőleg egyet, had csámcsogjon rajta az egész környezete! Szerintem meg felejtsd el. Napi egytricsilliárd meztelen kép kerül fel az internetre, két hét után a homályba veszik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!