A magyar politikusok vagyon nyilatkozatai miért nem nyilvánosak?
nepszava.com/2013/02/magyarorszag/kovernek-es-orbannak-is-pofatlanul-magas-a-fizetese.html
Mi fizetjük őket, nincs jogunkban tudni?
Más éhezik, meg utcára kerül míg ők pofátlanul élnek.
Csináljunk már valamit.
Szarrá keresik magukat a cégeiken, meg még több milliós fizetést is felvesznek, míg más utcára megy, hogy van ez?
Ha legalább működne a gazdaság, de nem működik, bakker, nyomorgunk, éhezünk, eladósodunk. Milyen jogon veszi fel a fizetését, ha más éhezik? Ez büntetendő, vagy nem? Ezzel ő megbecsteleníti más ember életminőségét.
Ja kérem... Erre szokták azt mondani, hogy teccettek vóna nem rájuk szavazni...
Bár én nem is szavaztam rájuk, aztán mégis az én pénzem is az ő zsebükben van.
"Mi fizetjük őket, nincs jogunkban tudni?"
De, jogod van tudni. Csak aztán mire mész vele, ha tudod? Van egy "optimális" vagyon, amit az egyes képviselők a saját nevükön tartanak: ez nem túl nagy ahhoz, hogy nagy botrány keveredjen belőle, de nem is túl kicsi ahhoz, hogy gyanúsan kevés legyen. A többit rokonok nevére íratják.
"Milyen jogon veszi fel a fizetését, ha más éhezik? Ez büntetendő, vagy nem?"
What year is it? Ez nem a kommunizmus, hogy büntetendő legyen fizetést felvenni, amíg más éhezik... Sőt, elnézést kérek a kommunistáktól, ilyen agyrém még az ő elveik között sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!