Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Létezik olyan, hogy a tudomáso...

Létezik olyan, hogy a tudomásom nélkül a szüleim az én nevemre íratják a házat?

Figyelt kérdés
Csak hallottam egy beszélgetést egészen véletlenül miszerint az én nevemen van, de erről egy szót sem szóltak előtte..
2014. ápr. 11. 10:20
 1/4 anonim válasza:
32%
Tudja a fene. De ha kiderül hogy igen tedd ki őket mert hazudtak eddig neked.
2014. ápr. 11. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha kiskorú vagy akkor simán.
2014. ápr. 11. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
Simán létezik, igen. Azért hogy a NAV ne őket hanem téged ba-szogasson.
2014. ápr. 11. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Letezhet, ha a kezdetektol fogva a te nevedre került, ill. ha amig kiskoru voltal ok helyetted es a nevedben jarultak hozza, mivel a szülök törvenyes kepviseloi a kiskoru gyermeküknek. 18eves korod utan nem lehetseges, mert a tul.jog megszerzesehez földhivatali bejegyzes kell, ahhoz pedig jogcim, ami mondjuk adasveteli vagy ajandekozasi szerzodesbol fakadhat. Az ajandekozas is SZERZODES, szoval azt is ket fel egyezo akaratnyilatkozata hozhatja csak letre. Magyarul az "ajandekot" el kell fogadd, ingatlan eseteben minositett irasbeli nyilatkozattal.

Utannanezhetsz egy földhivatalban, de igazabol egyszerubb, ha a szüleidnel erdeklodsz.

2014. ápr. 11. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!