Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Weisz Tamás ügy kapcsán,...

A Weisz Tamás ügy kapcsán, mennyire tekinthető babárbárnak az ügyészségi hozzáállás?

Figyelt kérdés

Hányan lesznek öngyilkosok, a markukkban?

Nem azért mondom, - de én aki 2 gyerekes apuka vagyok, házam van, és 100 millát érek, 5 évig jártak el, egy ügy kapcsán, ami a világ legpitiánerebb bűncselekménye volt, az ítéletem is próbára bocsátás lett első fokon. Erős idegzetű voltam, de majdnem öngyilkos lettem ezek miatt. Ezek mindenkit megölnek, hogy addig nyomorgatják, míg meg nem ölik magukat?

#öngyilkosságbahajszolás
2014. ápr. 1. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Helyesen: W E L S Z
2014. ápr. 1. 18:42
 2/8 belapus ***** válasza:
Amíg az ügyészi munka a politikusok kénye-kedvének van kitéve, amíg olyan főügyészeket választanak, akiknek nem fontos az igazság feltárása, addig semmilyen változás nem lesz.
2014. ápr. 1. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:

"és 100 millát érek,"

Szerintem 5 ft-ot nem érsz, ha kedd délután arra van időd, hogy ilyen hülyeségeket beszélj -még csak nem is kérdés ez- itt, a gyaksin.

2014. ápr. 1. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:

gondótam lesz majd beszólogatás, de aszittem olyan lesz benne hogy méé nem őőted meg magad.

tulképpen meg is érdemkitek, az ilyen ügyésséget

2014. ápr. 1. 19:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Viktor Psonka se gondolta vóóóna
2014. ápr. 1. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Welsz nem öngyilkos lett, hanem megölték!!!!!!!!!
2014. ápr. 11. 21:56
 7/8 A kérdező kommentje:

vagy öngyilkosságba hajszolták. és is meg akartam ölni magam az alatt az 5 év alatt, míg ezek karmai közt voltam, gondolom most is ott vagyok, de legalább nem tudom, hogy a célkeresztjükben vagyok még mindig

pedig az én ügyem az évszázad legpitibb bűncselekménye

barbárok ezek na

2014. ápr. 12. 06:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hajszolták öngyilkosságba. Jó kis vádalkut kötött, végig együttműködő volt a zsarukkal. Pár év börtönt kapott volna csak. Igazából azért ölték meg, hogy elhallgattassák.
2014. ápr. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!