A Neptun esetében megvalósulhat a spammelés?
2-3 naponta folyamatosan küldözgeti a TOH, hogy egy könyvet vegyünk meg, mert akciós.
A 2008. évi XLVIII. tv. (röviden Grt) 6. § (1) bekezdése kimondja, hogy „... reklám természetes személynek mint reklám címzettjének közvetlen megkeresése módszerével, így különösen elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján ... kizárólag akkor közölhető, ha ahhoz a reklám címzettje előzetesen egyértelműen és kifejezetten hozzájárult.”[2]
Ez alapján nem lehetne feljelenteni őket? Írtunk nekik, hogy nem szeretnénk megvenni, és ne küldjék el újra, mert nem látjuk a fontos üziket ezektől, és minősíthetetlen tróger stílusban válaszoltak.
"és minősíthetetlen tróger stílusban válaszoltak"
Biztos, hogy a Neptun volt? Nem a neptunonlineforspammers.biz vagy ilyesmi? :)
Elég hihetetlen számomra...
Ha tényleg ők voltak, akkor tegyél panaszt annál, aki illetékes. Dékán? A helyi IT-osztály vezetője?
miért kell ebből viccet csinálni?
semmirekellő idiótákból áll a TOH, és jó lenne őket megleckéztetni, mert bármiről van szó, sose segítenek, ahol lehet, megnehezítik a dolgunkat
Viccet? Félreértesz.
Csak hihetetlen, hogy ilyen történjen. Igaz, én már nem most voltam egyetemista, de a tróger stílus is de még a reklám is elképzelhetetlen lett volna akkor. Pedig már volt Neptun :)
Ha tényleg bunkóztak, akkor nem sokáig dolgoznának ott, ha én lennék a főnökük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!