Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Aki a munkahelyét vagy a...

Aki a munkahelyét vagy a BKV-t szídja amiatt, mert reggel túl hamar kell bemenni dolgozni, az miért nem kel fel reggel korábban és kész?

Figyelt kérdés

2014. márc. 15. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A menetrendek tájékoztató jellegűek. Én egyszer késtem le buszt, amiatt hogy előbb jött 2 perccel. És az, hogy lekéstem, az én hibám volt mert nem mentem ki előbb. Ha meg később jön 2 perccel akkor lehet örülni mert nem késte le az illető. Senkinek semmi se jó....
2014. márc. 15. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom nekem az a tapasztalatom, hogy a buszok a dugók miatt késnek vagy egy kisbusz állóban adott esettben nem ácsoroghat percekig, mert akkor a többi busz nem tudja ledobni az utasát.

Egyesek valóban azt gondolják direkt csinálja ezt bárki is? Valakinek ez lenne a szórakozása, hogy munkáját kockáztatva megdönti saját csúcs idejét?

2014. márc. 15. 20:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt nem értem egyáltalán hogy mer aludni a szemétláda..
2014. márc. 15. 20:08
 14/15 rémuralom ***** válasza:

"Múltkor valaki itt be akarta perelni a BKV-t, mert a férje lekési a buszt, mert 10 perccel hamarabb jön, mint a menetrendben. Ha hamarabb kelne és hamarabb kint lenne a megállóban elérné."

Ha 2-3 perccel jön korábban a busz, akkor ez jogos, legyél kinn 5 perccel a menetrend szerinti indulás előtt, és akkor simán eléred. De azért a 10 perccel korábban érkezés nagyon erős túlzás. A BKK buszai még a külvárosban, holtidőben is legfeljebb félóránként járnak, csúcsidőben ritka a negyed óránál nagyobb követési távolság. Ha negyedóránként, vagy még sűrűbben jár a busz, akkor nincs elfogadható magyarázat arra, hogy az egyik 10 perccel korábban jön, mint kellene. Pláne, mióta már üzemel a FUTÁR, amelynek pont az lenne a lényege, hogy szóljon a sofőrnek, hogy cimbora, a következő megállóban állj két-három percet, mert tartani kell a menetrendet.

2014. márc. 16. 12:07
 15/15 anonim válasza:
ez a dkv-ra is jellemző.a legjobb hogy pl : x óra 10-re van kiirva..te elindulsz időben futsz a busz után a söfőr kegyesen kinyitja utána elindulsz és kiderül hogy csak óra 3 van és nem futottál volna várhatnál fél órát...
2014. márc. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!