Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nekem ebből lehet bármilyen...

Nekem ebből lehet bármilyen bajom?

Figyelt kérdés

Interneten hirdetett valaki állatot, majd telefonon beszéltünk, és akkor azzal fenyegetőzött, hogy agyoncsapja. Teljesen idegbeteg volt.

Ezután segítséget kértem facebookon állatmentőktől, most pedig jegyzőhöz kerül az ügy.

Felmerült, hogy engem rágalmazás miatt akár be is perelhetnek. A beszélgetésről sajnos semmilyen felvételem nincs.

Ilyen esetben most mi van?

2014. márc. 3. 17:53
 1/4 A kérdező kommentje:
És persze ők hazudoznak, azt állítják, ilyet nem mondtak nekem.
2014. márc. 3. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi bajod lehetne. semmi. ugyanúgy nem bizonyítható visszafele sem, hogy hazudtál. De ha meg nem szólsz és tényleg agyoncsapja akkor meg te vagy a hibás?:-)
2014. márc. 3. 18:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak most elvileg már úgy volt, elhozhatják a nyuszit, lenyugodtam, erre most megint sík ideg vagyok, a feljelentés miatt.

Amilyen buta emberek, simán feljelentenek.

2014. márc. 3. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy facebookon fent van a kiírásom, ott le is írtam részletesen, hogy miket mondott. Ez már bizonyíték lehet ellenem, nem?
2014. márc. 3. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!