Suliban történt egy kis incidens. A haverommal becsuktuk egy másik fiut egy öltözőbe, a gyerek elkezdte rugdosni az ajtót, mi ekkor elengedtük több szemtanu is van rá majd a gyerek egy 10mp után egy lyukat tört az ajtón. Többi lent?
Meg mi az, hogy nem tudok semmit? Leírtad, hogy korlátoztatok valakit a személyes szabadságában aki pánikba eshetett, stressz érhette, félhetett mivel ahogy leírod nem nagyon vette poénra a dolgot mint ti.
Nekem az, hogy te jót szorakozol más ember megalázásával, más ember korlátozásával, az már bőven egy szintre dob téged az átlag cigányokkal (amik nem állnak nálam a megbecsülendő emberek ranglétrájának tetején, elhiheted)
Egyszer kéne feléd szekercéket dobálni csak úgy poénból. Biztos nagyon élveznéd, neked való mulatság :)
" a magaviseletünket lejebb veszik?"
mi? :D most azt akarod kérdezni, hogy félévkor rosszabb jegyet kapsz-e a magatartás rubrikába?
apuka....:D nem 10 évesek vagyunk
A kérdőjel helyet pontot akartam tenni :)
"az iskola pénzbirságot nem adhat ki ránk"
Kevered a pénzbírságot a kártérítéssel. Pénzbírságot bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetése miatt róhat ki a bíróság.
Ti felelősek vagytok egy iskola tulajdonában álló vagyontárgy értékcsökkenéséért, amit igenis meg kell, hogy térítsetek.
8.-ban engem is bezártak, igaz nem az öltözőbe, hanem a WC-be. Amelyik tartotta kívülről az ajtót, annak kitörött a foga, mert rárúgtam ami kifért a csövön. Behívattak minket az igazgatói irodába, ahol kérdezték, hogy megbántuk!!! -e amit tettünk?
"Azt bántam meg, hogy nem az összes fogát sikerült kitörnöm!"
Fegyelmi tárgyalást tűztek ki rám, ezért személyesen feljelentettem őket. Óriási balhé volt belőle, a ballagásom napjáig azt se mondták, hogy fapapucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!