Van valamilyen kisebb emlős, vagy madár, amit bárki lőhet engedély nélkül?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 19:54
1/12 anonim válasza:
Szerintem ezt még most felejtsd el... -.-
3/12 anonim válasza:
Saját telkeden lövöldözhetsz patkányra légpuskával például.
4/12 A kérdező kommentje:
#3-as válaszadó, nagyon köszönöm, de ezt már én is próbáltam, de a patkány okosabb annál, hogy előjöjjön. De te vagy az első, aki normális választ adott, ezért kapsz egy zöld kezet.
2014. febr. 19. 20:08
5/12 anonim válasza:
Nincs. Minden allatra lődözés vadászatnak számít. Lakott teruleten belül tilos vadászni, azon kivul vadaszvizsgahoz, vadaszjegyhez stb. kotott. Legpuskaval a balfekek lodoznek patkanyokra verebekre, de aki nem.ismeri fel fajszinten az allatfajokat az semmire ne lőjjön. A telked meg legyen jó nagy, ha ott nekiallnal legpuskazni, nehogy a lelkes celpont miatt a szomszedodat lődd szemen. Szoval semmire ne lőjk, semmivel. Keress egy vadasz ismerost es kezdj el vadaszatokra jarni, ha mar ez a vagyad.
6/12 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy nincsen vadászismerős. Verebekre meg amúgy sem lehet lőni, mert védettek.
2014. febr. 19. 20:18
7/12 anonim válasza:
Akkor legkozelebbi vadasztarsasagra keress ra vagy ahova szeretnel kijarni (kedvenc kirandulo helyed stb.) es oket keresd meg telefonon vagy emilben. Es mond el, hogy a vadaszat erdekel. Megnezned, tanulnal rola blabla. Aztan ha szerencsed van elmehetsz, megismerkedsz vadaszokkal es maris lesz ismeros. Ja es ha elsore lepattintanak, akkor még ne keseredj el. Probalkozz.
8/12 anonim válasza:
Ha ennyire szerencsétlen vagy, hogy egy vadászt nem tudsz szerezni valahonnan, akkor inkább maradj csak a wow-nál, az pont neked való.
9/12 anonim válasza:
Csak egy off kérdés: Miért a WoW-val piszkáljátok? Az nem is lövöldözős.
10/12 A kérdező kommentje:
Ti inkább fogjátok be a pofátokat, mert még életembe nem játszottam a wowval.
2014. febr. 19. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!