Ez is családon belüli erőszaknak számít?
Figyelt kérdés
Ha a nagybátyám engem megfenyeget, és ha mondjuk találkozunk akkor annyira erősen megpofoz h a helye látszik.
Kérlek segítsetek.
2014. febr. 11. 19:48
11/16 A kérdező kommentje:
Nem, senki se tud vele beszélni. A családban mindenkinek ő a kedvence, szóval hiába mondok valamit úgy is ő a jó én meg a rossz. A végzéssel meg szerintem nem érnék semmit. Akkor marad minden ugyanígy.
Végül is ha minden igaz engem felvesznek az egyetemre és itthagyom ezt a környezetet. De ha ezt csinálja az is kétséges h leérettségizek.
2014. febr. 11. 20:16
12/16 anonim válasza:
Tényleg neharagudj de nekem ez magas:( Mész az utcán jön pl veled szembe és pofonvág megaláz fenyeget? Csak úgy?
13/16 A kérdező kommentje:
Természetesen nem amikor szembe jön velem az utcán, de ha feljön ide hozzám h "beszélgessünk" mindig ez a vége. Holnap is találkozni fogunk de már előre félek.
De mind1, köszönöm azért, hogy írtál:)
2014. febr. 11. 20:25
14/16 anonim válasza:
Nagyon vigyázz azért magadra és sajnálom a helyzeted remélem jobbra fordul :(!
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) sajnos ez van:(
2014. febr. 11. 20:41
16/16 anonim válasza:
Akkor ne engedd be, amikor feljönne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!