Milyen esetben tudom én személyesen visszanézni az iskola biztonsági felvételeit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az iskolai szekrényemből elloptak egy 20.000 forintos adidas cipőt. Azonnal mentem az igazgatóhelyetteshez és ő azt mondta nekem, hogy személyiségi jogok miatt én nem nézhetem meg a felvételt, de másnapra megnézeti a felvételeket az iskola rendszergazdájával. Másnap mentem is az eredményekért, de azt a választ kaptam, hogy nem vettek észre olyat, hogy bárki is kivett volna a szekrényemből cipőt.
Mivel már egyszer volt alkalmam látni ilyen felvételt, tudom, ha alaposan nézik végig a videót, akkor biztosan észreveszik a lopást.
Szerintetek van rá mód, hogy megnézhessem a felvételt? Nyitott vagyok minden lehetőségre! Előre is köszi :)
2014. febr. 9. 21:43
1/6 anonim válasza:
Tegyél feljelentést a rendőrségen lopás gyanújával, ismeretlen tettes ellen! A felvételt így sem nézheted meg (ilyen személyiségi jogi törvények sajnos valóban vannak), de az iskola rendőrségi megkeresésre köteles a rendőrség számára átadni a felvételeket, így nagyobb eséllyel kézrekeríthetik a tolvajt.
2/6 anonim válasza:
Én simán eltudom képzelni,hogy a kamarán nem látszik a szekrényed, ezt nem tudod elérni.
3/6 anonim válasza:
Te nem nézheted meg személyesen de a rendőrségen tehetsz feljelentést.
4/6 anonim válasza:
Rendőrségi feljelentés után a rendőrökkel karöltve nézheted vissza a felvételeket!
5/6 anonim válasza:
Ó persze. Aztán az a szerencsétlen rendszergazda szerinted végig nézett 8 órányi videót? Szólj a rendőrségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!