Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy történhet meg az hogy...

Hogy történhet meg az hogy egy hivatalos papir eltünik az éterben?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 05:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ahol bepanaszoltad, ott kellene érdeklődnöd, hogy mutassák meg, hogy mikor továbbították, ki volt az ügy intézője, a bp-i kamara felé. Lehet, hogy egy asztal végén ott van még a papírod, egy kupac alján. Előfordulhat sajnos.Vagy kérd, hogy küldjék el újra. Te nem kaphatnál ebből másolatot? Kérdezd meg.
2009. dec. 9. 11:41
 12/21 A kérdező kommentje:
megkérdeztem ,azt mondták nem született döntés és ismét tárgyalják dec.14.-én . szerinted miért ? nekem azt mondták mert nem tudtak megegyezni ,kicsit fura nekem ez az egész ügy ! nekem az az erős gyanum hogy koruptak már ezek is !!!
2009. dec. 9. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezek szerint csak számonkérték az ügyvédet a panaszoddal kapcsolatban. Én erre gondolok. Esetleg maradtak kérdéses részek, amikhez további papírokat kell neki bemutatni. Sajnos nem vagyok járatos, csak feltételezem. Akkor folyamatban van a panaszod, valamit mégis kezdtek a beadványoddal, vagy nem jól gondolom?
2009. dec. 9. 14:13
 14/21 anonim ***** válasza:

Tudom pénzbe kerül, de nem kellene egy megbízható ügyvédet fogadnod? Nehogy évekig kelljen pereskedned a pénzedért, vagy a lakásodért.

Én amikor vettem a lakásom, ismerős ügyvédhez fordultam direkt, nehogy valami gond legyen. Sajnos nagyon észnél kell lenni, nehogy átvágják az embert.

2009. dec. 9. 14:17
 15/21 A kérdező kommentje:
nem tudod megadni az ügyvéded számát vagy az elélhetőségi cimét ?
2009. dec. 10. 03:44
 16/21 A kérdező kommentje:
én is bizom benne hogy foglalkoznak az ügyemmel és nem s okára döntés születik az ügyben mert nagyon nehéz egy keresetből albérletben élni egy kis gyerekel aki most kezdte az iskolát !
2009. dec. 10. 03:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Én szegedi vagyok, és sajnos pár hónapja elhunyt az ügyvédem. De nincs senki aki pl. osztálytársad volt én ügyvéd lett, vagy a párja? Itt Szegeden nagyon sok ügyvéd van. Ha újra szükségem lenne ügyvédre, tudnék válogatni. Hol laksz, ha nem titok?
2009. dec. 10. 09:06
 18/21 A kérdező kommentje:
pesten lakom. nekem is volt ügyvédem egy öregbácsi aki nem rég meghalt ,aztán lett egymásik aki leszedett 150-ezerel és nem csinált semmit !
2009. dec. 10. 10:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, nem kevés pénzt vett le rólad!
2009. dec. 11. 17:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Talán írd ide ki, hogy megbízható és megfizethető, ingatlanügyekben járatos ügyvédet ajánljanak Bp-n.

Most jutott az eszembe, hogy van egy ügyvéd, aki fel szokott járni Bp-re rendszeresen és ingatlanügyekkel foglalkozik. Nem tudom, hogy milyen árban dolgzik és elvállalná-e. Hívd fel, vagy írj neki emailt:

DR UGRIN BÉLA

6720 Szeged, Tisza L. krt. 48. I. em. 2.

T: 425-758

E-mail: ugrin@axonltd.hu

2009. dec. 11. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!