Ha egy hetedik osztályos fiú a tárait fenyegeti, hogy megveri meg minden, és mindenkit le tehénez, disznód és kocáz és k*rváz és az ofő elengedi a füle mellett, kihez lehet fordulni?
bicskát hord be, ha vissza szólok neki, hogy álljon le akkor jön hogy úristen mindjár agyonver stb. úgy beszél mint egy cigány... már elegünk van, az osztály fele miatta elakar menni az iskolából, mert félelmet kelt. ha szembe jön vagy kigáncsol vagy fellök... ha segítünk rajta, akkor meg úgy hálálja meg, hogy na húzzál innen koca!!!
és ezt az osztályfőnök elengedi a füle mellett...
segítség!!!! ezt nembírom tovább!!!! ha az igazgatóhoz fordulunk, mit lehet ellene tenni????
22:13-as, a sok hűhóból látszik, magad se tudod, mit akarsz mondani.
Az életkor _nem_ mentség a g*ciskedésre. Kiskamaszként is lehet gonosz az ember, amit prímán helyre lehet billenteni egy kiadós veréssel. Törött kézzel már nem fog cigánykodni a kis lófing.
Az igazgató, jegyző, kisbíró, alkotmányos despota stb. pedig mind szarnak az ilyenre, mert lokális probléma, melynek megoldásához nem fűzi őket érdek.
én nagyon megveretném/fogom ha valaki ezt csinálja
13F
"egy 12 éves gyereknek eltudnád törni a kezét?"
Mint a sz.rt, de ha ilyen blahás maugli féle fattyú, akkor a nyakát is elvágnám simán.
Amúgy a válaszod nagyon gáz. Látszik még sosem voltál ilyen helyzetben, csak beszélsz róla. Ezt egy másik kérdésre adott válaszban olvastam de rád tökéletesen igaz: olyan vagy mint az ufo-hívők. Olyanról okoskodsz amit sosem tapasztaltál.
jaja, úgy bizony, nevelési probléma: nem kapta meg azokat az atyai pofonokat...de még lehet javítani a helyzeten. Azt meg megnézném h egy 14-15 éves gyerek hogyan ver/veret meg mondjuk egy 20-25 évest (ilyeneknek kell szólni!), meg általában befosnak ilyenkor, nem pedig visszaütnek.
Bocsi, nem akarlak megsérteni, de a te logikád a nyápic szülők logikája....aztán persze jön a csodálkozás h a gyerek a fejükre nő meg kezelhetetlen
13-14 éves koromban én is csináltam pár hülyeséget (persze sokkal kisebb kaliberűeket), de senkivel nem szemétkedtem ok nélkül.Érdekes, nem?
A köcsög gyereket meg jóhogy móresre kell tanítani hiszen primitív emberekkel csak primitív módon lehet bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!