Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fiatalkorú szabálysértésének...

Fiatalkorú szabálysértésének következménye?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy fiatalkorú szabálysértést követ el, mint például kerékpárral közlekedik és csak lámpája van, de prizmája nincs, milyen következményei lehetnek. Úgy tudom, hogy fiatalkorúnál a max helyszíni bírság 25000 Ft, ez valóban így van? Ha a fiatalkorú nem írja alá és nem vállalja a helyszíni bírság kifizetését és a rendőr feljelenti, akkor a rendőrök mindig azt mondják hogy majd a duplája lesz az összeg. Hogy működik ez? Ha kapnék egy helyszíni bírságot és nem írok alá semmit, mert nem vállalom hogy kifizetem elvégre nincs semmi jövedelmem, de feljelent, akkor milyen következményei lehetnek? (van egy szemét zsaru a városba akit 1-sze 2-szer megszívattam rendesen és most ezzel zsarol, hogy ha összefutunk és nem tudok neki felnyomni valami drogdílert vagy biciklitolvajt akkor megbírságol 50000-rel, de ez ugye nem szabályos mert 25 a max) Előre is köszi

2014. febr. 6. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát en ilyen szituaciokban azert a telefonomon csak bekapcsolt video rogzitovel jarnam az utam...sose lehet tudni mit rogzithetek ami alapjan perlhetek ugyebár...
2014. febr. 6. 18:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Az mégse megoldás...:D
2014. febr. 6. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül egy prizma? 500 forint? Mi a több, az 500 vagy az 50000? Attól még, hogy nem dolgozol, be kell tartani a kresz-t, pupák.
2014. febr. 6. 19:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem azon van a hangsúly, ha megakar büntetni úgyis talál valamit ami miatt megtud.
2014. febr. 6. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ebben igaza van sajnos... de mikor itt a közelben a cigányok mennek lopni a fát a rendőr utána se néz. Érdekes módon csak a főúton van rendőr és ilyen hülyeséggel szórakozik hogy nincs pl. csengő..
2014. febr. 7. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!