Elektronikus levél érvényessége - az egyes hatóságoknak, ill. Ket. Alapján működő szerveknek, szervezeteknek egy az egyben olyan súllyal kell elfogadni, mint egy tértivevényes levelet?
Azaz ha én kivizsgálást kérek egy hatóságnál vagy panaszt teszek stb, akkor egy e-mailban leírt panaszomat ugyanúgy kötelesek kezelni, mintha tértivevénnyel adtam volna fel a levelet, hagyományos postai úton?
Én a mai világban alapnak tartanám, na de azzal találkozom, hogy aztán mégse mindig így van ez, de már olyannal is találkoztam, ahol kijelentették, hogy az email nem érdekli őket.
Ha tudjátok, légyszi jogszabályt is adjatok mellé, mert jó lenne ezt alátámasztani is.
oké, tehát belátod, hogy tök értelmetlen a tértivevényes levél ... ennyi. te is elismered, h nem lehet annak tartalmát bizonyítani, szemben azzal, h egy email tartalmát lehet, akár informatikus szakértő bevonásával,. ha már ennyire elmérgesedne a helyzet!
te nem találkoztál ilyen esettel. én meg elhiszem, viszont én találkoztam, nem is egyel, és ilyenkor valóban jött a nagy kérdés, hogyan is bizonyítsuk? és ha ennyire az "elolvasás bizonyításához" ragaszkodsz, oké, azt hogy bizonyítod, hogy ugyan ő kivette a levelet, de el is olvasta? erre van ötlet? "kiesett, utána összekeveredett .stb"
ugyan oda lyukadunk, mint egy email esetén ....
tehát nincs válasz a kérdésre és a problémára továbbra se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!