Milyen büntetésre számíthat egy fiatalkorú bokszoló ha megver valakit az utcán?
Versenyszerűen bokszoló fiatalkorúról lenne szó, a verekedést ő kezdeményezi, tehát ő üt elsőnek.
A sérüléseim 8 napon belül gyógyulnak
illetve a másik eset, a sérüléseim 8 napon túl gyógyulnak.
Milyen büntetésre számíthat az illető e két esetben?
(Egyenlőre csak elméleti kérdés, de röviden arról van szó,hogy van egy ilyen egyén aki "rettegésben tartja" a környéket és mindenkibe beleköt, bár fél hogy eltiltják a boksztól, de ennek ellenére vert már meg embereket, csak azok nem tettek feljelentést.Tisztában van a dolgokkal de könnyű lenne "kiprovokálni" <-értsd: visszamerészelsz szólni)
1-es
Remélem,hogy igazad van.
2-es
Hát én sajnos nem vagyok ilyen brutál kemény mint te.Meg persze ilyen hülye sem mert agyonlőném én, de nincs felesleges 10 évem a börtönben,továbbá sokkal nagyobb büntetés számára ha eltiltják.Ez az élete, ezért fosik,hogy eltiltják, nemhogy a bebörtönzés... Gyakorlatilag tönkretenném vele az életét és engem ez töltene el örömmel, ez az igazi KO, nem az amit a ringben kaphat.Az meg ha letöltendőt kapna,hát az a hab a tortán:) (bár erről nem álmodozok ismerve a magyar btk-t, még lehet nekem kéne bocsánatot kérnem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!