Biztonsági őr vagyok. Állitólag már nem jár a vasárnapi pótlék mostantól. Igaz ez?
"Miért Te mit lépnél? Bányász vagyok, minősitett vájár."
Azonnal nyelvet kezdenék tanulni. Munkaügyi központban egy csomó ingyenes lehetőség. Esti, érettségi, érettségire alapuló ma is kelendő szakmák. Biztos nem tűrném, hogy egy kihalt szakma képviselőjeként egész életemben a fejemre szrjanak. Peched volt, rossz lóra tettél, de állj talpra.
Köztudott, hogy a fidesz nagyon igyekszik divatba hozni az ingyenmunkát.Lásd közmunka, érettségiért cserébe társadalmi munka, önkéntes munka nyomatása.Lassan oda jutunk, hogy pusztán a munka öröméért járunk be dolgozni, legyen elég az is.
Én úgy vagyok vele, aki nem tud megfizetni, ahhoz nem megyek be dolgozni.Ugyanis a bejáráshoz, az étkezéshez is pénz kell.Ingyen meg dolgozzon neki az, akinek két anyja van!
Én egy multiban dolgozom rendesen bejelentve és igenis csökkentették Orbán kormány óta jelentősen a pótlékokat.Tudtommal vasárnapi pótlék már nem jár egyébként jó ideje.Mellesleg délutáni pótlék is csökkent.Ez fizetésemen is meglátszik kb úgy 8000 Forinttal kevesebbet keresek,mint mondjuk 2010ben,vagy azelőtt.
(Szóval Magyarország NEM teljesít jobban.)
Nem akarok most nagyon személyeskedni.Finomkodhatnék,de most ismételten kénytelen vagyok az igazat mondani.
A fidesz új munkatörvénykönyve egy kalap sz_rt nem ér és akkor még most finoman fogalmaztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!