Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Joga van a ház egyik tulajdono...

Joga van a ház egyik tulajdonosának lelakatolni a hűtőt, ami az új élettársának a tulajdona, hogy a ház másik tulajdonosa ne tudja használni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 10:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

he?

(egyébként a lakás tulajdonlása nem ad jogot a bent lévő ingóságok tulajdonlására is)

2014. jan. 20. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Még erényövet is tehet az élettársra, nehogy használja a másik.
2014. jan. 20. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát az új élettárs tulajdonához, és ahhoz a kajához ami a sajátjába van, a harmadik félnek semmi köze, így ha jónak látja tehet rá lakatot.

Mi ez a hárman párban? Nem Te vagy az, akinek visszapofátlankodott az életébe a felesége, miután elhagyta a gazdag öreg miatt? Most meg munka meg pénz nélkül rajtatok élne?

Ha igen, akkor a két lakatos megoldás se túlzás. Még a friss kenyeret is kidobnám, ha elmennék otthonról. Vegyen magának.

2014. jan. 20. 11:22
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Ha az együttélés alapvető szabályaihoz is jogtár kell nektek, nem érzitek, mit lehet és mit nem, akkor az már régen rossz. Teljesen mindegy mit mond ki a jog, sosem fogtok zöld ágra vergődni.
2014. jan. 20. 11:29
 5/12 anonim ***** válasza:
amennyiben a tulajdonos, azaz az új élettárs ebbe beleegyezik, úgy igen, joga van.
2014. jan. 20. 11:55
 6/12 A kérdező kommentje:
3. Igen, én vagyok az.
2014. jan. 20. 11:58
 7/12 anonim ***** válasza:
En nem tudom mirol van szo. Belinkelnetek a masik kerdest is legyszi?
2014. jan. 20. 12:09
 8/12 Andizsuzsi ***** válasza:
Akkor konkretizáljuk. Az a kérdésed, hogy lezárhatod-e a hűtőszekrényt a volt felelséged elől? Természetesen. Semmi köze hozzá. Ha szüksége van hűtőre, vegyen magának.
2014. jan. 20. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:

olvastam az előző kérdésed, szóval tudnál egy frissített tájékoztatást adni?, voltál már ügyvédnél, mit mondott stb.?

A kérdéshez, igen van joga, hiszen azért, mert a ház fele az ő tulajdona(bár mivel nem fizette két évig a törlesztő részleteket, így lehet hogy kevesebb is) más vagyontárgyaihoz attól még semmi köze.

2014. jan. 20. 19:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttünk, hogy ha elmegy, kifizetjük. Most próbáljuk elérni, hogy elmenjen.
2014. jan. 20. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!