Ha 1,5 éve nem fizetem a lakáshitelt, akkor mire számíthatok, hol áll most az ügyem?
Mindegy hogy miért, meg hogy hogyan nem fizetem, de nem fizetem.
Ezt már a kilakoltatás követi vagy van még kiút?
És azt nekünk honnan kellene tudnunk, hogy hol áll most az ügyed?
Keresd meg a hiteleződ, az majd megmondja!
"van még kiút?"
Persze, ott a bejárati ajtó. Ha szerencséd van üres zsebbel kimehetsz, ha nincs, lakás nélkül fizetgethetsz még a banknak egy ideig.
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat. Igazából egy barátom ügye ez, de mivel mindennap reggel 4 órától este 8ig dolgozik és este 10 re ér haza a szombati szabadnapja kivételével, nehezen ha eltudná intézni ezt. A szülei 18 éves korában, miután a nevére íratták a családi házat, elváltak. Ezt követően az anyja eltűnt, az apja meg immár 10 éve munkanélküli és alkoholista, tehát a haverom tartja el őt is, mellesleg a haveromnak van egy komolyabb rendőrségi ügye és épp most ítélték el 3 év letöltendő börtönbüntetésre másodfokon. Az ügyvédnek milliókat fizetett eddig, úgyhogy a házra már nem maradt és ezért nem fizette... A ház pest megyében van, így a sötét rasszista diszkriminatív hozzászólásoktól kérlek kíméljetek, mert saját magatokat minősítitek vele. Szeretnék neki segíteni, én egy diplomás közgazdász vagyok és jelenleg is szakmában dolgozok, de a banki dolgokhoz nem kifejezetten értek. Mivel a házra deviza alapú hitelt vettek fel, 13 milliós tartozása van 18 éves kora óta. Arról nem ő tehet, hogy bízott a saját szüleiben.
Már bánom hogy kiírtam a kérdést, látom itt csak az anyuka piciny gyermekei csücsülnek a monitorok előtt, akiknek egy árva értelmes önálló gondolatuk sincs.
Ha valakinek lenne segítőkész hozzászólása vagy tanácsa, szívesen fogadom.
Na szóval:
Nem csak "az anyuka piciny gyermekei csücsülnek a monitorok előtt", hanem értelmes, segítőszándékú felnőttek is!
Ha te tényleg "egy diplomás közgazdász vagy", -amit ezek után kétlek- akkor már kezdésnek is értelmesebben kellett volna kérdezned!
Ha meg ennyire komoly/bonyolult a helyzet, mint a kommentbe leírtad, miért gondolod, hogy egy ilyen "amatőr" oldalon megoldást fognak adni?
Bár ahogy olvastam, neked is az a könnyebb, ha a nem tetsző választ adókat fikázod!
ez egy diplomás közgazdász?
erősen kétlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!