Akik bűnismétlők, miért kapnak idézést, miért nem viszik el őket?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm eljárás folyik ellene,most megint csinált egy balhét(nem biztos,hogy ő volt),ami lényegében ugyanolyan mint a másik.És idézést kapott a rendőrségre.
Ilyenkor nem az a módi,hogy kimennek érte,mert félhetnek attól,hogy megszökik?
2014. jan. 15. 11:36
1/12 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mit követett el. valószínűleg nem annyira súlyos ha csak idézgetik
2/12 A kérdező kommentje:
bankkártyával való visszaélés és csalás. És ugyanez volt a múltkor is. nem lett volna indokolt érte menni?
2014. jan. 15. 14:13
3/12 A kérdező kommentje:
még az az ügy se zárult le.
2014. jan. 15. 14:17
4/12 anonim válasza:
Ez azért nem úgy megy, ahogyan leírod.
5/12 A kérdező kommentje:
Egy térfigyelő kamera felvette a dolgot.
2014. jan. 16. 17:38
6/12 anonim válasza:
Szerinted ilyenkor már a TEK-nek kellene menni legyűrni, és elvinni az embert, mert egy kamera felvette?
Túltelítettek a börtönök, ez pedig egy csekély súlyú bcs.
7/12 A kérdező kommentje:
Bucsek,de nem azt kellene hivatalosan ilyenkor? Vagy a bűnismétlőket sem mindig teszik előzetesbe?Hogy megy ez?
Unom az ilyen sz*rrágókat.
2014. jan. 17. 10:27
8/12 anonim válasza:
Bcs. elkövetésén tetten ért személyt elő kell állítani, ami 12 óra lehet maximum. Előzetesbe pedig nem fogják rakni, mert arról a bíró dönt, és ez csekély súlyú cselekmény.
9/12 A kérdező kommentje:
engem is előállították mert nem mentem be anno idézésre. Dehát bűnismétlő!
2014. jan. 17. 16:04
10/12 anonim válasza:
Ha idézésre nem jelensz meg, akkor elővezetnek, mely minimum 7eFt, és rendbírsággal sújtható. Semmi köze a bűnismétléshez, nem értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!