A haverjaimmal kinyitottunk két tusolót és hetfore beazott az iskola és kiderült mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 19:20
11/28 anonim válasza:
kezdj el gyüjtögetni mert drága mulatság lesz.
12/28 anonim válasza:
a pazarlás egy elég undorító dolog.
sztem ilyenkor az a minimum, h kivágnak.
13/28 anonim válasza:
Ritkán mondok ilyet, de sajnos igaz: nagy marhák voltatok. A legkevesebb, amit tehettek, hogy elnézést kértek az igazgatótól, és elmondjátok, hogy megbántátok a csínytevést. Talán megússzátok egy igazgatóival. Valószínűleg a szüleiteknek kell állnia a számlát. Lehet, hogy nem dől nekik a pénz, úgyhogy nagyon szomorúak lesznek, mert le kell mondaniuk másról. A testvéreiteknek is. Mindez a ti hülyeségetek miatt.
14/28 anonim válasza:
muhahahahahahah hát ez szivacs.....várd a fejleményeket, mást nem tehetsz.Ez van, kellett nektek gyerekeskednetek....LOL LOL
16/28 anonim válasza:
Így jár minden felelőtlen, idióta tizenéves, aki a nagy jó dolgában már azt sem tudja, mit barmoljon szét, amiért nem ő dolgozott meg.
Nagyon remélem, hogy le lesztek kapva a tíz körmötökről, és ti lagalább megtanuljátok, hogy semmi vicces nincs a vandálkodásban. Ha nem derült volna ki a dolog, gondolom, most ti lennétek a "menők". Ha van benned gerinc, akkor legkésőbb nyáron elmész majd valami nyári munkára, hogy megtérítsd a kárt, amit okoztál, és amit valószínűleg majd a szüleid fognak kifizetni...
17/28 anonim válasza:
Tagadjatok, és közben legyen jó vörös a fejetek :)
18/28 anonim válasza:
Megmondom őszintén, ha az én tökéletlen kölyköm tette volna, lenyuztam volna a bőrét. Elképesztő baromságokat tudtok kitalálni aztán a szülőnek süljön a képe és fizessen. Én egy évig egyetlen fillér zsebpénzt nem adnék, az biztos.
20/28 anonim válasza:
Szólj anyádéknak, hogy készültél a karácsonyra egy kis meglepetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!