Filmeknél ha jól tudom a jogdíj elévülése 70 év, az mit jelent pontosan?
Figyelt kérdés
A home jogú DVD-t mondjuk szabadon levet vetíteni nyilvánosan?
Vagy csak az eredetileg tágabb jogokkal rendelkező kiadást lehet vetíteni nyilvánosan, de plusz jogdíj nélkül?
Vagy azt, hogy árulhatom a DVD anyagát?
de a film anyagát valahonnan meg kellett szerezzem, nem? akkor ez csak azoknak a kiadókra érvényes, akiknél véletlenül korábbról megvan a film anyaga?
2014. jan. 13. 19:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy a film készítőinek örökösei 70 évig kapnak jogdíjat.
2/2 A kérdező kommentje:
Jó, de a másik oldalról mit jelent? Kell jogdíjat fizetni, csak a Filmjusnak, vagy másnak? vagy nem kell, és mire nem kell pontosan. De nem tőled kérdem, mert nem találgatásra vagyok kíváncsi...
2014. jan. 15. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!