Mit tehetek, ha a rendőrségi tanúkihallgatásom során végig furcsán (szerintem törvénysértően) viselkedtek velem, és úgy állítottak be, mintha nem mondanék igazat?
Figyelt kérdés
rendőrség, kihallgatás2014. jan. 10. 20:24
11/16 A kérdező kommentje:
Talán én tettem fel rosszul a kérdést, illetve nem vázoltam fel a teljes történetet, ezért válaszoltok így.
Mindegy, inkább más helyen keresem a válaszokat.
2014. jan. 10. 21:29
12/16 SimkoL válasza:
Az alap történést nem ismerve nehéz válaszolni. Azt hiszem vagyunk itt egy páran az igazságszolgáltatás köréből, de a semmiből nem lehet kiindulni.
13/16 anonim válasza:
"Amíg egy szót sem szóltam, miért gondolják, hogy hazudok?"
Mert már a kihallgatás előtt el kell mondják ezeket, amiket alá is írsz, hogy tudomásul vetted.
14/16 A kérdező kommentje:
Igen, már rájöttem én is, de a teljes történetet nem szeretném megosztani nyilvánosan.
Csak az érdekelt volna, hogy hova fordulhatok, ha úgy érzem, nem volt rendben a kihallgatásom.
2014. jan. 10. 21:41
15/16 anonim válasza:
Igaz a kihallgatás (tanúkénti) ellen nincs panasz, de legcélszerűbb az ügyészség felé jelezni. Viszont remélem a hamis vád következményeivel is tisztában vagy.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pontosan tisztában vele, viszont tudom, hogy igazat mondtam.
2014. jan. 10. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!