Miért piszkálja folyton a média a dohányosokat, de közben a cigarettát meg tovább gyártják?
Csak erre a kérdésre keresem a választ. Arra ne térjünk ki, hogy büdös lesz más ruhája.
Állandóan így a dohányos, úgy a dohányos, közben a cigarettát tovább gyártják. Akkor szüntessék be a dohánygyártását, és nem lszünk rákosak, és a nem dohányzók sem bosszankodnak!
Pár éven belül elfajul odáig a dohányosok és nem dohányosok gyűlölete, mint a Palesztinok és Izraeliták között.
Egymást fogjuk majd gyilkolni.
"Igen az lebeg, mert mindenkinek joga van az egészséges környezethez. Nomármost ha valaki nem akarja belélegezni a bizonyítottan rákkeltő dohányfüstöt, akkor ne neki kelljen dohánymentes helyet keresni, menjen a füstölgő oda, ahol nem zavar másokat. "
Így van, és ennyi erővel az összes autós is menjen máshová pöfögni az autójával, ne az én házam előtt pöfékelje ki a bizonyítottan rákkeltő kipufogógázát. Menjen máshová pöfögni, oda, ahol nem zavar másokat.
"Így van, és ennyi erővel az összes autós is menjen máshová pöfögni az autójával, ne az én házam előtt pöfékelje ki a bizonyítottan rákkeltő kipufogógázát. Menjen máshová pöfögni, oda, ahol nem zavar másokat."
Utcán te is pöfékelhetsz (bár tömegben akkor is bunkóság), csak a zárt légterű helyiségekre vonatkozik a tiltás.
Egyelőre. De nézd meg a trendet, egyre több nagyvárosban (vagy bizonyos részein) közterületen is tilos már a dohányzás.
Akik pedig lepontozták az előző válaszom, gondolom nem érezték ki belőle a cinizmust... Nem szó szerint értettem a dolgot, de egy autó még mindig nagyságrendekkel jobban szennyezi a környezetet, mint egy dohányzó ember. Nem beszélve arról, mennyi energiába és környezetszennyezésbe kerül egy autónak mind az előállítása, mind a megsemmisítése/újrafeldolgozása. Össze sem vethető egy dohányzó ember által kipöfékelt füstpamacsok környezetkárosító hatásával. Azt mégsem piszkálja senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!