Ha rendeltem valamit karácsonyra, és még a mai napig nem ért ki, 02-án kapnám meg, akkor én már nem vagyok köteles azt átvenni ugye?
Karácsonyra igérték. A fogyasztóvédelemnek is írtam, ők 2 oldal nehezen érthető szöveget adtak.
Átadták a futárszolgálatnak és előre fizettem, de nem kommunikálnak, nem olvasnak levelet, és nem kell már a termék amit rendeltem.
Nekem nem elég ha visszafizetik, mert a postaköltséget se vagyok hajlandó fizetni.
Postaköltséget buktad így is úgy is. Az interneten rendelt árut meg asszem 8 napon belül kötelesek visszavenni.
Arról a cég nem tehet, hogy te időközben meggondoltad magad.
Fogyasztóvédelem annyit mondott, mivel ők karácsonyra igérték, így ha nem veszem át az árút, minden költséget, vissza kell utalniuk.
Ha átveszem, visszaküldhetem, de akkor a szállítás engem illet.
Egyébként tehet, mert mikor megrendeltem, ki volt írva, hogy: "karácsonra otthonában lesz a termék" és küldtem is egy levelet hogy biztosan?
Ők nem hiszem hogy elolvasták, mert közöltem hogy nem kérem, ha nem ér ki időben. Ennek ellenére kiküldték ma a futárszolgálathoz. (20-án adtam fel ahirdetést)
Az elállási szándékot a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül személyesen, telefonon, levélben, e-mailben teheted meg, de a terméket csak azután küld vissza, ha nem zárkóznak el a törvényes megoldástól!
A termék visszaküldésének költsége sajnos téged terhel. Ha van boltjuk és nincs messze személyesen is megteheted.
De még nem vettem át, most indítják. Átadták a futárnak.
Közben én már jeleztem hogy nem akarom átvenni, vissza az egész, a cég nemtörödömsége miatt.
Gondoltam volna hogy az edigital képtelen teljesítani azt amit igér?
De azt nem értem csak, miért nem lehet megelőzni hogy átadják a futárnak. 20-a óta nem volt idejük elolvasni 2 levelemet.
Elővétellel vásároltam, most a cégen múlik hogy törvényesen visszautalja a termék árát, vagy a szállítást is.
Mindenesetre több pénzt vagyok hajlandó beleölni ebbe, ha a szállítást nem téritik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!