Elköltöztem másfél év után a barátomtól, szakitottunk és nem akarja visszaadni a holmijaimat. Mit lehet ilyenkor tenni?
Együtt éltem valakivel másfél évig, aki többször mind verbálisan, mind fizikailag is bántott.Ebből elegem lett és úgy ahogy voltam, egy szál ruhában jöttem el tőle.Most nem hajlandó semmimet sem visszaadni, pedig ruhán kivül van még nála értékem is (laptop,egyéb eszmei értékű dolgok)
Mit lehetne tenni?Egyedül nem akarok odamenni, ő meg kijelentette, hogy senki sem mehet oda hozzá, csak én mehetek be a házba.
Feljelentheted a rendőrségen és odamész rendőrrel és elhozod a holmijaidat.
Csak mondjuk arról nem árt bizonyítékot mutatni, hogy a dolgok, amik ott vannak, valóban a tieid-e, mondjuk laptop a neveden van-e, mert amennyiben nem tudod bizonyítani, hogy a te dolgaid, akkor sajnos azt is mondhatja, hogy azok az övéi és te mit akarsz velük.
Szerintem sem rendőrség, mert a hivatalos út nem mindig járható. Azt mondod egyedül mész, közben a meglepi ismerősök is beugranak.
Egyébként az ilyen férgek csak a nőkkel merik ezt megcsinálni. Oda állna akár egy gyengébb férfi már csak kérni merne. Egyéni megjegyzés: bár értelmesnek tartom magam, de én az ilyet még búcsúzásképpen jól meg is verném. Nem kedvelem az ilyen zsarnok barmokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!