A petárda illegális még most is? Ha veszek és használom mit kapok a rendőröktől?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 22:24
1/10 anonim válasza:
Igen még most is illegális. Szép kis pénzbüntetés jár érte.
2/10 anonim válasza:
Vegyél Hilti patront, az nem illegális és a fejét is letépi a parasztnak ha épp oda dobod. :)
Nekem öt szalaggal van itthon és semmilyen engedély sem kell rá. Tarthatod is, bármikor el is durranthatod, senki sem tud belekötni.
3/10 anonim válasza:
Sosem értettem a petárdával szarakodókat. Teljesen legálisan lényegesen nagyobb robbanóerőt érhetsz el. :)
4/10 anonim válasza:
Nahh nézd meg:
Kilószám veheted, tarthatod, bármikor bárhol elsütheted, ha kárt nem okozol vele és ha csendháborítást vagy garázdaságot nem követsz el, akkor a kutya sem tud beléd kötni. Teljesen legális.
6/10 anonim válasza:
Te mit akarsz a szögbelövő patronnal?
7/10 anonim válasza:
Hogyhogy mi? Patron. Ez még az acélgerendát is átüti. Ti meg ilyen papírbatekert erőtlen szarokkal szórakoztok amit még büntetnek is?
8/10 anonim válasza:
Annyit megvehetsz belőle hogy felrobbantod az országházat és teljesen legális.
9/10 vyrob válasza:
ez tök jó szilveszterkor is levihetem a lakótelepre nagyobbat szól a petárdánál ? :)
10/10 anonim válasza:
Ilyenkor mindig eszmbe jut, hogy vajon mikor csinálnak már egy olyan napot, amikor legaláisan ki lehet lőni- csak nem petárdát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!