Megbüntethetnek ezért?
Szóval van 1-2 kép, amiket lementek magamnak egy oldalról, ahol elvileg fizetni kéne értük. Jobb klikk mentéssel, ugye kiírja, hogy copyright stb. így marad a jól bevált print screen + paint-es összeszerkesztés. Végül ezeket a képeket megosztom az oldalamon/blogomon. DE! a képről nem tüntetem el (nem is tudnám) a vízjelet, meg 'tag'-eket.
Ha az oldal tulajdonosa észreveszi, akkor jogosan felszólíthat arra, hogy ne osszam meg a képeket, mert "lopásnak" számít? Az oldalról az én módszeremmel ugye bárki más le tudja így menteni + ott van vagy 5féle méretben megadva, amiből válogathat az ember.
Már hogy a manóba nem büntethetnének meg érte. A jó szerencsén múlik, ha nem. A nagy sebességű hálózat, a legújabb szoftver-hardver fejlesztések azzal is járnak, hogy egyre jobb és gyorsabb plágiumkereső robotokat vetnek be. Ha megtalálnak, csúnya per lehet belőle.
A vízjel megtartása semmi.
Bármit letölthetsz a gépedre, a firefox elég jó segítséget tud nyújtani a különféle védelmi trükkök ellen (pl. jobb klikk letiltása, átlátszó gif kép fölé pozícionálása stb.). Ez a te dolgod. De újra publikálni csak engedéllyel szabad.
Köszi a válaszokat!
Igazából sejtettem, hogy ezt a választ kapom csak számomra kissé ellentmondásos a dolog. Én úgy vagyok vele, hogy amit az ember egyszer felrak a netre, az már nem lesz többé privát hiszen bárki hozzáférhet így vagy úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!