Feljelenthetem ezért?
Van egy hölgy, aki előszeretettel sérteget egy fórumon. Egy sorozat aktuális részeihez lehet kommentelni az oldalon. Egy ideje már nem kommentelek. Van egy harmadik illető is a történetben, aki úgymond engem akar fekete báránynak beállítani. Visszaél a nickemmel. Mármint próbál ugyanolyan néven regisztrálni, amilyenen én fent vagyok, de mivel foglalt az a nick, amit lopni szeretne, így egy pontot rak mögé. Na, most a hölgy azt hiszi, hogy én vagyok az a harmadik személy és elkezdett rágalmazni, hogy én irkálok. Amire én megkértem, hogy bizonyítsa be, hogy az én gépemről jönnek a baromságok. Nem írt rá semmit, de engem előszeretettel sérteget, fenyeget, visszaél a személyes adatommal, rágalmaz és zsarol. Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszönöm a segítőkész válaszokat!
úgyse írsz már oda, tojd le, amúgy ha nagyon zavar, akkor írj a fórum üzemeltetőinek. Mellesleg esélyes, hogy ugyanaz az ember ír mind2 nick-ről, bevett troll szokás.
rágalmazni csak akkor tud, ha a valódi személyedet rágalmazza tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!