Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Benneteket is tájékoztatott...

Benneteket is tájékoztatott már félre a jogi fórum.hu?

Figyelt kérdés
Vajon kik ülnek a gépek elött?? Mert,hogy nem ügyvédek az biztos.Nem rég tettem fel egy kérdést,amire válaszoltak is,csak elég furcsának találtam-bár nem vagyok hozzáértő.Megkerestem egy ügyvédet a problémámmal,és merőben mást mondott,sőt megmutatta az odavonatkozó törvénykezést.Amikor elmondtam neki,hogy a jogi fórumon mit tanácsoltak,csak nevetett.Egyben figyelmezetett,hogy komoly kérdésekkel még vélten se forduljon oda senki mert hozzá nem értő emberek osszák az észt.Most én is megtapasztaltam.Csak azt nem értem,hogy az oldal tulajdonosa miért engedi meg,hogy a joggal még nem egészen tisztában lévő esetleg egyetemisták adjanak tanácsokat,mint ügyvédek.
2013. dec. 14. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:

az ott egy sima fórum, semmi több. ugyanaz mint a gyík, csak sokkal kulturáltabb.

miben tájékoztattak félre?

2013. dec. 14. 01:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy olyan jogi kérdésben,ami a fizetési kötelezettségemről szól(na).Ők az írták,hogy köteles vagyok fizetni,ha tetszik ha nem,az ügyvéd meg pont az ellenkezőjét mondta,és meg is mutatta a jogszabályt,mi vonatkozik rám.Nem kell fizetnem,és ez a lényeg.Elég baj,hogy a jogi fórum csak egy sima fórum,hiszen az emberek azért fordulnak oda,hogy a vitás kérdéseikben tanácsot kérjenek és mindenki azt hiszi,hogy hozzáértő ügyvédek válaszolnak.Sajnos nem így van,java rész hülyeségeket írnak vissza-ezt már mástól is hallottam.
2013. dec. 14. 02:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Ügyvéd és ügyvéd közt is eltérhet a jogértelmezés, Van aki hibás tanácsot ad, míg akad olyan nem jogász is, aki pontosan válaszol.

Valószínűleg a fórumon kihagytál olyan részletet, ami szerinted nem fontos, de mégis átértékelődik az egész eset.

2013. dec. 14. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi több mint egy alap tájékoztatása az oldal. Te sem gondolhatód,komolyan hogy egy oldal hiteles lehet.
2013. dec. 14. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:
semmilyen részletet nem hagytam ki,sőt! Arrol meg nem is beszélve, hogy van köztük egy két válaszoló aki eleg szemtelen is.
2013. dec. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!