Milyen büntetést kaphatok, ha egy igazoltatásnál vagy autóátvizsgálásnál találnak nálam egy viperát?
Soha nem keresem a bajt, de ezen a héten 2x is bepróbálkoztak!
19 éves fiú vagyok, ülök a kettes golfomban, erre odajön 3 cigány és elkezdi viccből rugdosni az ajtómat a piros lámpánál!
Nos, kiszálni nem mertem, ki tudja, hogy van e náluk kés, vagy amíg valaki lefoglal a 3. Elviszi az autómat vagy az értékeimet!
Minden nap van nálam 600 ezernyi érték, egy arany nyaklánc illetve egy iphone 5, illetve kp...
Másik eset, haverral talizok, erre odajön egy kopasz vekony gyerek spartacus mma fight klubbos dzsekiben... Valószínű szétkapna, ezért meglöktük, elesett, elfutottunk, de a kocsimnak beverte az ablakat...(30 ezer)
Szóval betelt a pohár! Szeretnék valami nagyon hatásos fegyvert, amivel van esélyem akár 3 ember ellen is egyedül!
Nem akarok súlyos sérülést, komoly terveim vannak a jövőre nézni, orvos szeretnék lenni, szüleim egyszerű dolgozó emberek(sofőr, irodai alkalmazott), szóval a család büszkesége lehetnék, nem akarok meghalni vagy börtönbe kerülni pár buta cigány miatt, de megvédeni nem tudom magam ököllel, főleg nem több ember ellen...
Időm nincs harcművészetre, sokat tanulok, kondizok...
Viperàra gondoltam, tudom, hogy csak magánterületen használhatom, de én ennek ellenére vinném magammal!
Mit kaphatok érte? Esetleg valami jobb ötlet?
Gázpisztoly úgy ahogy van egy vicc, 1 méterre lévő ember kötöszködik, nem fogok rálőni... Megvakítja a robbanó torkolattűz plusz kapok belőle én is... Sőt, 6 ból 3 besül vagy tönkremegy a 40 ezres pisztoly...
Köszönöm szépen!
"Nem akarok súlyos sérülést, komoly terveim vannak"
Hát, akkor elég rosszul választottál, mert a viperával elég komoly sérüléseket lehet okozni, gyakorlatlan kéz embert is ölhet vele simán.
"Gázpisztoly úgy ahogy van egy vicc"
Figyelj, úgyis most jár le 2 doboz töltényem szavatossága, ha annyira vicc a gázpisztoly, akkor gyere és szívesen megviccellek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!