Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Köteles vagyok lemondani a...

Köteles vagyok lemondani a saját fámról, mert azt maguknak akarják mások?

Figyelt kérdés
Kivágtunk egy fát, a nagyobb darabokat nem bírtuk bevinni, mert esett az eső. Éjjel elvitték. De most már a kerítésen belüli tuskókat is el akarják vinni, megfenyegették a nagyit! Nincs bevezetve gáz, ez a tüzelője. Köteles vagyok erőszakos cigányoknak odaadni, mert nagyit akarják bántani? Sohase volt bajom velük, most meg ilyen aljasok.
2009. nov. 16. 22:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nemrég költöztünk ide mer a házunkból kitett a bank nem tudtunk fizetni. Nem ismerünk itt olyat, aki segitene, csak öregek vannak és cigányok. Már a kertbe is be akarnak mászni, de félnek a kutyától. Eröszakosak, suliba is. Senkise segit, ezeknek mindent lehet.
2009. nov. 17. 22:31
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"Sohase volt bajom velük, most meg ilyen aljasok."

"Eröszakosak, suliba is. Senkise segit, ezeknek mindent lehet."

Csak én érzek kamuszagot?

2009. nov. 18. 12:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem kamu, a végén nagyi bement az önkormányzathoz, azok kiküldtek két embert. Szétfűrészelték és behordták a fát a kamrába. Ezek is romák voltak, de közmunkások. A többiek meg azóta is bekiabálnak, hogy úgyis elviszik a fát.
2009. nov. 19. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez az önkormányzat nekünk még Tanács...Kivághatjuk a fát,az ágakat vágjuk le,a szemetet takarítsuk el és ők meg jönnek majd a nagy darabokért!A kérdés hozzájuk:Tudják mit mondott az egyszerű vasutas mikor levágta a kezét a vonat???Hát a fa..om nem kéne?!
2010. jan. 1. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!