Ehhez van jogom? Így kell csinálni?
Látom nagy a felháborodás itt a borosgazda tette miatt (amúgy egyet értek vele). Na most hozzám is betörtek anno a romák, de én úgy oldottam meg, hogy üvegszilánkokat, kiálló szegeket tettem a padlóra, megvártam, hogy jöjjenek és mikor meghallottam a jajveszékelést akkor kimenten és eltörtem a kezüket (ketten voltak) és elhajtottam őket.
Ez kb. 5 éve történt azóta senki nem tört be hozzám.
Javaslom még a kutya tartást is (akár több is, mivel lemérgezhetik őket)
Amit leírtál azt úgy hívják, hogy önbíráskodás (azt hiszem). Jogod nincs hozzá, de úgy látszik célravezető megoldást találtál a problémádra :)
A kutyatartást én nem javaslom. Volt egy kutyánk, nagyon szerettem és szörnyű volt végignézni a szenvedését. El kellett altatni, megmérgezték lényegében pár ezer forint értékért :(
Ha a kutyát úgy nevelik, hogy csak a gazda kezéből fogadjon el ételt, akkor nem tudják megmérgezni.
Az egyik utcabeli házban a kutya ilyen. Azonkívül úgy van nevelve, hogy beenged mindenkit a házba, de ha kiakar menni, és a gazda nincs ott, akkor nem enged ki senkit!
Nehogy már több joga legyen a cigánynak betörni, mint a gazdának a saját borába mérget(vagy akár kutyaszart)keverni!
Marha jó ez az ország, hogy a betörőnek több joga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!