Feljelentés tételéhez fizikai bizonyíték szükséges?
Figyelt kérdés
Egy intézmény ellen szeretnék feljelentést tenni, mert nem fizetnek nekem, engem megillető juttatásokat stb. Az interneten találtam egy oldalt ahol le van írva hogy mit kéne fizetniük, hogy stb. Ha bemegyek a rendőrségre, és feljelentést teszek az intézmény ellen. Akkor ahoz bizonyítéknak jó lessz hogy kinyomtatom azt amit a hivatalos oldalon írnak, vagy pedig pendrive-ra lementem és úgy mutatom meg a rendőrségen ?2013. nov. 7. 17:33
1/1 anonim válasza:
Szerintem bár nem nagyon vagyok jártas mind a 2 megfelel. Ha ez internetes átverés akkor [link] ez az FBI honlapja itt is bejelentheted a rendőrség mellett. Ez külön csak olnie dolgokkal foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!