Tanúnak idéztek bírósági tárgyalásra, de nem ismerem a gyanúsítottat, soha életemben nem hallottam róla. Mit tegyek?
Ha beideznek az parancs, akkor be kell menned.
A vallomasodat odaadjak leirva nehany nappal elore, majd figyelj hogy hibatlanul tanuld meg mert papir nelkul kell elmondani!
Posze nem vagy? Mert akkor logopedus is kell. A lenyeg hogy amikor odaersz hogy "akkor meg nem sejtettem", na ott SISTEREGJEN a gyulolet!
El kell menni, mert megbüntetnek és elővezetnek!
Ott aztán elmondod a bírónak, hogy mit tudsz, mit nem.
Az meg lényegtelen, hogy ki vette át az idézést, de ha nem akarsz neki is kellemetlenséget, ne is említsd meg!
Én jövőhéten megyek tanúnak a bíróságra. Egy piti ügyhöz, minimális információt tudok adni. Eleve nem tudom, hogy képzelik, hogy engem rángathatnak időpontra bárhova is. A levélben pedig benne van a fenyegetés, hogyha nem lennék el elővezetnek.
Felnőtt ember, vezető beosztással nehezen viseli el ezt az AVH-s stílust. Nekem senki ne húzza az időmet. De, ha már volt pofájuk odarángatni majd elszórakozok velük, hogy szokjanak le a bírók erről az össznépi szórakozásról, hogy tanukat rángatnak be. Nincs nekem erre időm.
Ez azért van, hogy költsék a közpénzt. Tegyél te is panaszt és kérj költségtérítést és ahol lehet tegyél alájuk.
"De nem tudom elkerülni, hogy kapcsolatba kerüljek ezzel az emberrel?"
Mi az, hogy elkerülni? Inkább vágd jól pofán, hogy miatta kell ugrálnod.
16.54
nem értem hogy kerülnél ettől bajba. azt meg nehéz elhinni, hogy nem is sejted milyen ügyről lehet szó...
Miért kerülnél bajba, ha elmennél? Akkor kerülsz bajba, ha nem mész. Egyszerűen elmondod majd ott is, hogy nem ismered a vádlottat, nem tudsz semmit, kérdésekre válaszolsz és ennyi.
Az is lehet, hogy egy másik tanú miatt idéztek be, az ő állításait kell igazolnod vagy cáfolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!