Mit csináljak ha tegnap kaptam egy ajánlott levelet a BKV ügyvédétő l? Mit von maga után ha nem fizetem be a csekket?
De behajtható számláról letiltással is. Nemrég itt kért segítséget egy másik blicccelő, hogy a behajtó iroda rátette a kezét a frissen átutalt diákhitelére mert tartozása volt a BKV felé.
Ellenben közmunkában meg baracskán ledolgozni nem lehet, remélem ezt viccnek szántad.
Ajánlott levél? Úgy a nagymamák leveleznek, nem a hatóságok. A komoly iratokat tértivevénnyel küldik, hogy igazolva legyen, hogy átvetted.
Egyáltalán jogos a követelés? Ezt neked tudnod kell. Ha jogos, tégy belátásod szerint.
Kováts Sebestyén irodájától kaptad? Mert ez a pali már csinált olyat, hogy valami név/cím adatbázisból végigszpemmelte az országot. Ha minden századik mazsola szarja össze magát a fenyegető levéltől, már akkor is hatalmas talált pénz hullik az ölébe. Én is kaptam, pedig évek óta nem jártam Bp-n. Ha a követelés nem jogos, ne foglalkozz vele, én ezt csináltam, később nem jelentkezett ez a drága ember. Ha a követelés nem jogos és ennek ellenére felveszed vele a kapcsolatot, hogy mi a farok van (vagyis harap a hal) akkor már tapad, mint a pióca, 1-2 blogban, újságcikkben olvasni a cifrább eseteket.
De azt csinálsz, amit akarsz.
"A komoly iratokat tértivevénnyel küldik,"
Vagy nem :) Az APEH sem tértivevényezik már, amióta bevezették a kézbesítési vélelmet. 2. kézbesítési kisérlet után a hivatalos levél automatikusan kézbesítettnek minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!