Lefeküttem egy 19 éves sráccal én 15 éves lány vagyok apum meg tudta fel akarja jelenteni ugye nem büntethetik már? én ugy tudom h nem de barátnőm azt mondta igen szoval nem tudom biztosra szeretnék menni. : S
Nem büntethetik meg, mert 14 év a határ.
Ha, amikor történt a dolog, már elmúltál 14 éves, akkor nem büntethetik meg.
a mai fiatalok meg még meg is sértődnek ha lek urv áz zák őket
én is megsértődnék ha vízvezeték szerelőként megkérnének rá hogy javítsam meg a csapot
Lefeküttem egy 19 éves sráccal én 15 éves lány vagyok apum meg tudta fel akarja jelenteni ugye nem büntethetik már? én ugy tudom h nem de barátnőm azt mondta igen szoval nem tudom biztosra szeretnék menni. : S
Lefeküdtem egy 19 éves sráccal - én 15 éves lány vagyok - apum megtudta, fel akarja jelenteni. Ugye nem büntethetik már? Én úgy tudom, hogy nem, de barátnőm azt mondta, - igen. Szóval - nem tudom, biztosra szeretnék menni. : S
Ha nem a tanárod (mivel 19 éves ez esélytelen), vagy más tekintetben nem bír "hatalommal" feletted, akkor nem büntetendő.
(Javaslom a pedofília legalizálása miatt siránkozóknak, hogy legyenek szívesek végigolvasni a Btk.-t mert pontosan az általuk vélelmezett iránnyal ellentétes új szabályok kerültek bele. Az, hogy 18 év alattinak szabad dugnia egy 12 évessel, nemcsak fajtalankodnia egy elhanyagolható változás a régihez képest, ami teljesen indokolatlanul lett felfújva a médiában. A beleegyezési korhatár alapesetben pontosan ugyanúgy 14 év)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!