Ha egy hónapig munkanélküli vagyok, kérhetek arra a hónapra munkanélküli segélyt? És ha már megkezdődött, akkor visszamenőlegesen ezt el lehet intézni? Vagy automatikus, hogy kap az ember?
Ha eltakarítjátok a munkanélkülieket, eltakarítjátok a romákat, a románokat, a kínaiakat, a zsidókat, meg még a nyugdíjasokat is el kellene, hiszen ők is csak az állam nyakán élősködnek, akkor ki is marad???
És ki fog dolgozni, ki fogja nektek megtermelni a kenyeretekhez, kalácsotokhoz szükséges búzát, és ki fogja a seg.get.ek alól eltakarítani a sz@rt?
Szóval nagyon bízom benne, hogy nem ti lesztek azok, akik megnyerik a választásokat!
Kérem, hoyg ilyen baromságokat ne írjon senki. A kérdésre válaszoljon aki tud.
Mellesleg, én nem vagyok munkakerülő, szerintem a kérdésből is kiderült. Egész életemben keményen dolgoztam, három diplomám van, és valószínűleg tízszer több hasznot termeltem az országnak, mint a hülye válaszoló. Csak éppen most családi okok miatt a két munkahelyem között lesz 15 nap kiesés. Mivel eddig mindent rendesen fizettem, azaz eddig az én pénzemből kapták a munkanélküli segélyt máso, ezért gondoltam, hogy nem hagyon elúszni ezt a 15 napot, ha lehetséges most én is kérek munkanélküli segélyt, mert minden apró szmít, legalábbis nekem és a családomnak. Ez olyan mint a biztosítás. Eddig fizettem, és most a biztosító kéne fizessen egy keveset.
Éredekes a 60 %-os!
Először "rohadt munkakerülő"-nek bélyegzi a kérdezőt, majd miután kiderül,hogy diplomás és csak időlegesen nincs munkája, rögtön "büdös burzsuj" lesz belőle!
Kérdésedre válaszolva: automatikusan biztosan nem fognak adni, a munkaügyi központban honnét tudnák azt, hogy neked jelenleg nincs munkád. Menj be hozzájuk a legutolsó munkahelyeden kapott "kiléptetős paprírjaiddal" együtt. Add elő, hogy munkanélküli vagy, ott megmondják, hogy a nyilvántartásba-vételen kívül mit tudnak számodra adni.
Arról ne beszélj, hogy kb. 2 hét múlva már lesz ismét munkád. Amikor majd ott ALÁÍRTAD a munkaszerződést, annak birtokában, azt bemutatva ismét elmégy a munkaügyi kp-ba és kivesznek a rendszerből. Ettől függetlenül a kieső időre (ha jár valami), akkor azt meg fogod kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!