Kis értékű bolti lopásért milyen büntetésre számítsak?
Kis korú vagyok, és sajnos olyan hülye is hogy bármit mondanak nekem, én egyből benne vagyok (gondolok itt a bolti lopásokra stb..) most kaptak el először 6 db rágó gumival (110-120ft/db) előtte volt egy figyelmeztetésem a rendőrségtől, közterület beszennyezése miatt..
Tudom hogy nem vagyok normális, nagyon is szégyenlem, sose tanulok a hibáimból.. Arra kérlek titeket hogy milyen büntetésre számítsak ezek után?? Normális válaszokat várok, nem kell ki hangsúlyozni hogy mennyire normálatlan vagyok, stb..
Köszönöm előre is a válaszokat.
a rendőrség kijött, vagy csak elkapott a szekus? ha nem hívta ki rögtön a rendőröket akkor nem lesz semmi.
ha kihívta akkor megindul ellened az eljárás. az erkölcsi bizidet azt bukod, így érdemes nem oylan helyen melózni majd ahol kérik...
ekkora összegű lopásnál amúgy nem hiszem, hogy tényleg lesz bajod, de ha igen akkor az új törvények szerint 45 napig terjedő szabadságvesztéssel és/vagy 30-50.000 ft értékű pénzbírsággal sújthatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!