Zsiroka kérdése:
Üres babakocsival bemehetek-e Nemzeti Dohányboltba?
Figyelt kérdés
Ma kiküldtek egy Nemzeti Dohányboltból, állítólag nem szabad még üres babakocsival sem bemenni. Volt már akivel megesett hasonló? Hol tudnék utána nézni, hogy tényleg így van-e? Köszönöm a válaszokat!2013. okt. 3. 19:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem küldhet ki, mivel csak kiskorút tilos bevinni. Mondjuk itt nálunk sokan beviszik a kutyát is, nem tudom rájuk is vonatkozik-e a 18 év...
2/8 anonim válasza:
Veszélyesen vezetted,ezért küldtek ki.
De engem jobban érdekelne miért jársz egy üres babakocsival..
4/8 A kérdező kommentje:
:-) nem,nem őrült vagyok egy üres babakocsival,a lányom járni tanul és a férjemmel lemaradtak,a környék pedig olyan volt,hogy eszem ágában sem volt kint hagyni a bolt előtt.De volt egy aranyos néni aki utánam jött,és felajánlotta,hogy vigyáz a babakocsira amíg bemegyek:-) köszi a válaszokat,sejtettem ám,de ilyenkor mit zehet az ember?megy tovább. Mindegy is,igazából annak örülök hogy már kétszer kérték a személyimet,ami nagyon széppé tudja tenni az ember napját így majdnem 30 évesen:-)
2013. okt. 3. 20:55
6/8 anonim válasza:
Talán nem kellene dohányoznod ha már van 1 szép csemetéd,nem károsítod se az ő sem a saját egészséged. 2in1
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos hozzászólást,sosem dohányoztam.
2013. okt. 4. 05:41
8/8 anonim válasza:
Ha dohányzott volna sem rád tartozna hatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!