Készítettem egy képet, amit valaki meg szeretne venni. Nem vagyok festő, nem ez a munkám, és ez egyszeri alkalom lenne. Hogyan lehet törvényesen leadózni?
Figyelt kérdés
Van egyébként rendes munkám. Kérem az válaszoljon aki tud. Ne mondjatok kiskapukat. Szeretném eladni, és törvényesen leadózni. Mit kell tennem?2013. okt. 2. 20:54
1/9 anonim válasza:
Ezt nem vágom. Miért akarod leadózni?
3/9 anonim válasza:
Annyi. Nem kell itt adózni semmit, különösen ha egy darabról van szó.
4/9 anonim válasza:
gondolom az aprod.hu-n se kell adózni.. még.. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Ti mi a francról beszéltek? Mi az hogy nem kell adózni? Szerintetek ez milyen kategória? Ha egy darab almát adsz el azért is kell adózni. Bármit eladsz, vagy bevételed van, azért adózni kell. Kérem segítsen, aki ért hozzá. Köszönöm.
2013. okt. 3. 08:33
6/9 A kérdező kommentje:
És gondolom számlaképes is kell legyen az ember, azt hogyan kell elintézni gyorsan? Csak veszek egy számlatömböt és kész?
2013. okt. 3. 08:34
7/9 anonim válasza:
Úristen :D én soha nem adózok ha eladok valamit a " játékaimból" picifiú ne legyél már ennyire lelkis, emiatt nem fognak börtönbe zárni. Add el és kész ne rinyálj mellé ennyit :D hát ezen kiakadtam.
8/9 A kérdező kommentje:
Kérem szépen, valaki válaszoljon ha tud, vagy mondjátok meg hol tudok tájékozódni. Eddig elolvastam egy csomó oldalt, de sehol nem kaptam választ. Ez az önadózás kategóriájába tartozik egyáltalán.
2013. okt. 4. 14:26
9/9 anonim válasza:
Mert senki nem adózik egy db kép után -.- azért nem találsz semmit róla. Ha nagyon izgat a téma akkor menj fel az APEH oldalára és kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!