Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apró-betűs résznél a termék ára?

Apró-betűs résznél a termék ára?

Figyelt kérdés

Letöltődött automatikusan egy alkalmazás a telefonomrta melyet elindítva videókat lehetett megtekinteni.

A videóra kattintva előugrott egy ablak a videó képével majd alatta egy nagy lájk én unlike gombbal, majd az alatt nagyon apró betűvel, szinte már-már olvashatatlanul kicsivel, hogy ha elindítom a videót akkor automatikusan küld egy emeltz díhjas sms-t melnyek ára 2032Ft, na mivel nekem nem jöttek be jól (homályosan-feketén) a videók, 4 probálkozás után töröltem az egészet, de akkor nem olvastam el az apróbetűs részt. tehát nem is tudtam hogy nekem ez a 4 kattintás több mint 8 ezrembe kerül.

Mennyire jogszerű egy termék-szolgáltatás árát apróbetűs részben feltüntetni? Mit lehetne lépni?

2013. szept. 18. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez csak egy a sok lehúzós alkalmazás/szolgáltatás közül. Jószerivel semmit nem tehetsz, ő feltüntette, te "tudomásul vetted". Innentől nincs mese.
2013. szept. 18. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Ma már a "lenyúló" vírusokat nem érdemes PC-re írni, az okostelefonok alkalmazói sokkal felületesebbek és jobban csőbe húzhatók. Ez történt veled is. Sajnos a rossz hír, hogy egyelőre nincs jó automatikus védelem az ilyen kalóztámadások ellen. A legjobb, ha a nem ismert feladójú üzenetet (bármit) azonnal törlöd. Sok vírus az indításra betöltődik, és szépen küldi a megbízónak a titkos adataidat (jelszót, miegymást), és mindent visznek, amit elérnek. Ez elvileg bűntény, tehetsz feljelentést, de a kinyomozása is többnyire lehetetlen még. Hát még a károd megtérítése.
2013. szept. 18. 09:03
 3/3 A kérdező kommentje:

És azt tudni lehet hogy ez a cég DiMOCO kft, már megkapta a pénzt, vagy csak azután fogja amikor a számlát befizettem?

Mert még nem fizettem be a számlát és ha a pénzt csak akkor kapják meg amikor a számlát befizetem akkor nem is fizetem be.

2013. szept. 18. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!