Hogy tudnék a fogyasztóvédelemnél dolgozni 18 éven aluliként?
Figyelt kérdés
Dohányboltokban szeretnék próbavásárlásokat végrehajtani, és "elkapni" azokat, akik kiszolgálnak. Ha ezért pénzt is kereshetek, pláne. Leginkább pl. ez a cikk keltette fel az érdeklődésemet: [link]
Illetve még ez: [link]
Leginkább az érdekelne, hogy hol tudnék jelentkezni, és ha kiszolgáltak cigarettával, annak hogy tudnám visszakapni az árát? (Én ugyanis nem cigarettázom, tehát semmi értelme nem lenne megtartanom a csomagokat.)
Budapesti vagyok egyébként, tehát eléggé sok trafik van itt.
2013. szept. 16. 19:56
1/5 anonim válasza:
Ilyenre én is jelentkeznék, sőt úgy általában minden ilyenre ahol ezt ellenörzik
2/5 anonim válasza:
Jelentkezz a területileg illetékes felügyelőségnél (bár valószínűleg megvannak már erre az emberek, de egy próbát megér). A fiatalkorú nem a saját pénzéből vásárol, a felügyelőktől kap erre próbavásárlási pénzt, így ezzel nem lenne gondod.
3/5 anonim válasza:
Ezek a fogyasztóvédők gyerekei :D A családi bizniszt nem fogják csak úgy hirdetni :) Én is gondolkoztam ilyesmin amíg kölyök voltam. Bár az nagyon más világ volt még. De ez most is így van.
4/5 anonim válasza:
2. vagyok. Amit a 3. írt nem igaz.
5/5 anonim válasza:
Semmilyen formában nem dolgozhatsz ott, maximum ha diákmunka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!