Angliában legális a marijuana?
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 09:09
3/9 an00nym válasza:
Nagy-Britanniában, Belga mintára Cannabis Social Club rendszer van kiépülőben
Bár Angliában praktizáló orvos nem írhat fel orvosi kendert, de érvényes Bedrocan tagsággal rendelkező személy szabadon fogyaszthat
4/9 anonim válasza:
"Cannabis Social Club rendszer van kiépülőben"
Én úgy tudom, ezek csak törekvések, és a "klub" is csak egy szervezet, kb. mint nálunk a Vadkender.
5/9 an00nym válasza:
nem egészen, már több mint 40 klub alakult országszerte akik egy már sok helyen működő(pl. Belgium, Portugália, Spanyolország) rendszert szeretnének működésben látni, 2011 végén sikerült szabálymódosításokat kieszküzölniük és megszerezni néhány engedélyt, de mivel az angol vezetőség folyamatosan pakolgatja a kendert a "Class B" és a "Class C" között most épp stagnál a CSC rendszer kiépítése is, egyébként a YouGov egy felmérése szerint Nagy-Britannia lakosságának közel 60%-a támogatná a legalizációt
6/9 Kovács Mirtill válasza:
Sehol nem legális,...talán Indiát kivéve,de ez sem biztos.
7/9 anonim válasza:
Hollandiában legális és több USA tagállamban is legális igaz, néhol csak orvosi céllal, máshol termeszteni is lehet. Van olyan ország, ahol most tervezik a termelés árusítás exportálás legalizálását.
8/9 anonim válasza:
en ugy tudom hogy indiaban talan meg fogyaszthato legalisan de tobbi orszagokban varosokban 100% hogy nem legalis a drogdilerek kozot legalis
9/9 anonim válasza:
Azóta változott, nem szó szerint, a füvezés továbbra sem legális, de elnézik. Tehát megvan rá az esély, hogy azt utcán fű szagot érezhetsz! (nem a lenyirt fűre gondolok, hehe..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!