Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Házi örizet levétel mennyi idő?

Házi örizet levétel mennyi idő?

Figyelt kérdés

Na szóval a lényeg hogy volt egy rendőrségi ügyem és úgy néz ki hogy be tudtam bizonyítani az igazamat hogy ártalan agyok

A sértett teljesen azt mondta el amit én amiből kiderül hogy ártatlan vagyok szóval a szembesítés sikeres volt.

A 3 elkövetőböl 2 azt mondta ártatlan vagyok.

Az egyik a fő elkövető pedig aki már előzetesbe van 3 hónapja csak őt tett terhelő vallomást rám de az ő vallomása teljesen eltér a sértettétől szóval nem egyezik meg egy részlete se ahogy történtek a dolgok ez azt igazolja hogy az én álláspontom az igazi! Na szóval a végén lett egy Kérelem írva hogy mivel a szembesítések lezajlottak és a sulit elkéne kezdenem az ötöd évet. stb... El lett küldve ott az ügyészségnek a szembesítési papír hátoldalán van ez a kérelem. Ez aug 28-án történt meg és most szeptember 9-e van. Na szóval kb mennyi idő ennek az átfutási ideje hogy megjöjjön a levél hogy szabadlábot kapok vagy ártatlan vagyok és a házi őrizetet leveszik? Mennyi szokott ennek minimum vagy maximum az átfutási idejének? HA esetleg volt ilyen részed akkor leírnád neked mennyi idő kellett ehhez?

Hogy legalább egy levelet kapj hogy elutasítják a kérelmet vagy elfogadják..

2013. szept. 9. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Pár hét biztos.
2022. júl. 11. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!