A spirituális világ mennyire lesz jó?
A gyerekeknek kötelező lesz az iskolában az erkölcstan, hittan. Már bevezették az óvodákban és iskolákban is a spirituális zenékre lazulást.
A médiában felerősödött a hit oktatása. Arra mennek rá, hogy higgyünk istenben. Spirituális jellegű filmeket adnak le. A mozikban is.
Bejött ez a motiváló jelleg is. Motiváló filmek, videók, az interneten levő motiváló írások.
Én nem ismerem teljesen a hátterét a dolognak, de ha nem agymosott hülyéket nevelnek belőlük, akkor jónak tartom.
Én is erősen spirituálisnak tartom magamat, de úgy érzem, hogy mindenkinek joga lenne eldönteni, hogy miben szeretne hinni és akar-e egyáltalán ezekkel a dolgokkal foglalkozni...
Az ellazulás pedig külön jó és hasznos dolog. De ez már más kérdés.
Most épp az oktatás átalakítása a cél. Most néztem a tv-ben. Elmondták: Aki ennek ellenáll az rendetlenség és káoszt hoz.
Ez új világrend szagú. Az EU is azt mondta: Akik az EU-nak ellenállnak, azt megbüntetik. Legfőképp a bilderberg csoport fenyegetőzött így saját magától.
Nem jön új világrend. A világ sosem lesz rendben, amíg az emberiség rontja itt a levegőt.
Amúgy oviban én is jobban örültem volna lazulószenének, mint a kituggyamárhogyhívjáknéni férfias üvöltésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!