Ha facebookon tett megjegyzését feljelentettek becsüeltsértésért?
"kb jogosan írtam oda."
Khm, ne menjünk bele inkább. A véleményedhez jogod van, de azért ne várd, hogy mindenki egyetértsen veled. :)
Szerintem pl. egy csecsemőről feltenni képet nem annyira nagy gáz (mondjuk nem értem, minek kell, de az másik kérdés :D ).
"Azt állította a hölgy, hogy feljelentett, olyasmit írt, hogy "éppen a rendőrségről jön, és megadta minden adatomat becsületsértés miatt" mert nagyon csúnya dolgot írtam neki, valami ilyesmi."
Van rá egy rozsdás ötforintosom, hogy csak azért írta, hogy beszarj. A célját végülis elérte.
Azt a kép alá írt bejegyzést olvasta a 350 ismerősöd, plusz a lány összes ismerőse. Könnyen lehet, hogy az apa is köztük van. Bízz benne, hogy nem erősebb nálad, mert ha igen, akkor ő könnyebben kiderítheti, hogy ki is vagy valójában.
Nem tudom, élőszóban ennyi ember előtt vajon bevállaltad volna-e ezt a szöveget, mindenesetre az én szememben még nullát sem érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!